„Šiuo tikrai nelengvu išbandymų bei iššūkių kupinu laikotarpiu paruošiau keleto internetinių seminarų ciklą, apimantį visą mano kompetencijos spektrą (joga, sąmoningo kvėpavimo menas, hormonų pusiausvyra, integruota mityba, virškinamojo trakto svarba imunitetui, emocinės būsenos, energiniai centrai bei jų įtaka mūsų savijautai ir t.t.).

Temos, kurias ketinu apžvelgti bei raginu visus/visas įsigilinti, yra labiausiai aktualios dabartiniu momentu ir pilnai atspindi poreikį bei būtinybę suprasti temą iš esmės“, – sako J. Bitinaitė.

Pirmame internetiniame seminare buvo kalbama apie kūno atsparumo ligai, sąsają tarp Rytų tradicijų požiūrio ir Vakarų medicinos faktų, veiksmus, kurie būtini kūno funkcinėms sistemoms, norint raminti bei stiprinti save.

Internetinių seminarų nuorodą rasite čia. Feisbuko grupėje #Susijungiam internautai dalijasi idėjomis, kaip smagiai ir naudingai praleisti laiką neišeinant iš namų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)