Feisbuko grupėje #Susijungiam kasdien pasidalinama įvairiomis laisvalaikio namuose idėjomis, kad karantino laikotarpis praeitų nenuobodžiai. Idėja pajudėti kartu su asmeniniu ir grupinių treniruočių treneriu pasidalino Mantas Adomaitis.

„Vieniems karantinas – tai laikas namie žiūrint filmus ar tvarkant niekada neliestus kampus, kitiems – intensyvus remote darbas. Bet kuriuo atveju, visi galime ir turime pajudėt“, – dalindamasis treniruotės vaizdo įrašu, rašo Mantas.

Pasidalintame vaizdo įraše asmeninis ir grupinių treniruočių treneris Linas Kizelis kviečia kartu su juo atlikti intervalinę viso kūno treniruotę.

„Sportas padeda sumažinti svorį, susidoroti su stresu, sustiprinti širdį ir kraujagysles, net vienas iš veiksmingiausių strategijų stresui įveikti yra fizinis aktyvumas. Darykite pratimus namie, užsiimkite fizine veikla, kuri jums patinka, ar kokias šiuo metu turite galimybes. Išlikite ramus, sveikai maitinkitės ir neapleiskit mankštos. Laikomės ir sportuojame kartu“, – po mankštos įrašu rašo treneris L. Kizelis.

Feisbuko įrašą galite rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)