Smagiai praleisti laiką neišėjus iš namų kviečia Delfi kartu su „Telia“ – bendra iniciatyva gimusiame kanale #Susijungiam galima rasti turiningo laisvalaikio namuose idėjų ir jomis dalintis. „Mes palaikome buvimą namuose ir norime prisidėti prie geresnės savijautos kviesdami būti kartu, nors šiuo metu privalome būti atskirti saugodami visų mūsų sveikatą“, – teigia „Telia“ rinkodaros vadovė Vaida Jurkonienė.

„Vien per praėjusią savaitę pastebėjome, kad žmonės labai išradingi ir kūrybingi, nenori į sėdėjimą namuose žiūrėti kaip į tremtį ir mielai dalinasi savo idėjomis ir žiniomis su kitais. Todėl siekiame prisidėti surinkdami fantastišką turinį, jį sugrupuodami, kad žmonės galėtų lengvai rasti norimas temas, peržiūrinėti ir paprastai jomis dalintis. O kūrėjai čia turės dar didesnę galimybę būti matomi. Labai kviečiame ir mažuosius verslus – rodykite save, siūlykite savo veiklas ir atraskite naują verslo kanalą“, – pabrėžia ji.

V. Jurkonienė pastebi, kad šis mūsų gyvenimo tarpsnis bus virtualus kaip niekada iki šiol, todėl ryšio kokybė gali tiesiogiai turėti įtakos ir mūsų bendravimo kokybei.

„Telia“ mobiliojo ir fiksuotojo ryšio tinklų pajėgumas nepaisant didžiulių apkrovų yra pasiruošęs priimti dar daugiau gerų emocijų, patirčių ir gyvenimo kokybės. Susijungiam!“ – kviečia V. Jurkonienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)