Jau ilgai galvojote, kad šiek tiek atsiliekate nuo šiandieninių technologijų ir tendencijų? Atidėliojote metą keisti savo profesiją ar įgyti daugiau technologinių žinių? Galbūt dabar, pristojus kasdieniniam ir įprastiniam gyvenimui, pats metas persikvalifikuoti ir žengti į galimybių pasaulį virtualioje ir technologijų erdvėje.

Feisbuko grupėje #Susijungiam susibūrę lietuviai dalijasi įdomiomis ir išskirtinėmis idėjomis, kaip praleisti karantino metą ne tik įdomiai, bet ir prasmingai.

Viena iš grupės narių kaip tik ir siūlo vieną iš produktyvių veiklų, kurios gali pakeisti jūsų gyvenimą

„Kam rūpi ne tik sportas, šokiai ir dainos – puiki galimybė atsiradusį laiką išnaudoti produktyviai. Visiškai nauja skaitmeninio persikvalifikavimo platforma, kurią paruošė savo srities profesionalai“, – rašo mergina.

Ji siūlo pasinaudoti Skaitmenizuokis.lt pasiūlymu išmokti naujų dalykų, persikvalifikuoti ir pasiruošti darbui skaitmeninėje erdvėje. Tokiu pavadinimu sukurtoje Feisbuko grupėje entuziastai kviečiami su savanorių mentorių pagalba išmokti skaitmeninių įgūdžių ar persikvalifikuoti ir gauti darbą technologijų srityje.

Feisbuko įrašą apie naują edukacinę galimybė rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)