Mokymai skirti turintiems minimalias Front-End programavimo žinias, darbo patirtis – ne būtina. Akademijos dalyviai išmoks rašyti semantinį kodą, kodo higienos, susipažins su Front-End įrankiais ir procesais.

„Ši programa – labiau praktinė. Dalyviai dirbs su įmonės specialistais ir mokysis tik tai, ko reikia šiuolaikiniam Front-End programuotojui, kad pradėtų dirbti šioje srityje. Uždavinius pateiksime iš esamų įmonės projektų ir aplinkų. Planuojame daugiau koncentruotis į UI sprendimus, tiesa, javascript’o, taip pat, reikės“, – sako „Sourcery for Front-End“ vadovas ir „Devbridge Group“ vyresnysis Front-End inžinierius Gediminas Stanaitis.

Gediminas Stanaitis

Atranką į akademiją sudarys keli etapai. Iki rugsėjo 30 d. komisija lauks kandidatų registracijos ir CV. Visi užsiregistravę, pirmąją spalio savaitę internetu gaus klausimyną. Įvertinus kandidatų atsakymus, spalio vidury dalis jų bus pakviesti į kūrybines dirbtuves-atranką. Kas pateks į akademiją, paaiškės po šio, galutinio, atrankos žingsnio kūrybinėse dirbtuvėse.

Akademija vyks „Devbridge Group“ Kauno ofise. Dviejų mėnesių trukmės intensyvi programa priims 20 studentų. Mokymu metu jie išmoks rašyti semantiškai Html kodą, naudoti CSS (Scss) stilių, taip pat, pritaikyti BEM metodologiją, naudotis Git, Gulp ir Webpack įrankiais. Taip pat, mokysis pritaikyti prieinamumo (accessibility) standartus (WCAG) savo darbuose ir dirbti komandose, taikydami Agile metodologiją.

Devbridge Group ofisas Kaune

Geriausiai „Sourcery for Front-End“ akademijoje pasirodę studentai gaus kvietimus į pokalbį dėl darbo. Vertinant studentus, didžiausias dėmesys bus skirtas jų akylumui dizaino detalėms (eng. pixel pushing), kruopštumui ir norui tobulėti.

„Sourcery for Front-End“ vadovo teigimu, „techninės žinios yra labai svarbios, bet praktika rodo, kad turint tinkamą motyvaciją ir pasiruošimą, ši dalis nesudėtingai pasiekiama“, – akcentuoja jis.

Devbridge Group ofisas Kaune

„Sourcery for Front-End“ – trečioji ir naujausia „Devbridge Group“ edukacinių iniciatyvų „Sourcery“ programa suaugusiems. Šiose programose visi, sėkmingai atranką perėję kandidatai, kviečiami studijuoti nemokamai. Jie patenka į „Devbridge Group“ Vilniaus arba Kauno ofisą, kur mokosi pagal paruoštą teorinę ir praktinę programą su įmonės specialistais.

Įmonė, taip pat, turi akademiją programuotojams „Sourcery for Developers“ ir programinės įrangos testuotojams „Sourcery for Testers“. Be to, yra pirmoji pakvietusi 7-12 m. Lietuvos vaikus nemokamai mokytis programavimo ir kūrybinių technologijų. Šiemet pirmuosius „Sourcery for Kids“ mokslo metus nemokamai pabaigė net 416 vaikų penkiuose šalies miestuose.

Devbridge Group ofisas Kaune

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro virš 380 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Londono, Kauno ir Vilniaus padaliniuose.

Kauno Devbridge komanda su Prezidente

Įmonės klientai – „Fortune 1000“ sąrašo įmonės, pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, CIBC, „Morningstar“, „Fitch“, „Encore“, „Louis Dreyfus“, „John Deere“ ir kt.

Užsakymo nr.: PT_78705215