Renginys, kuriam restoranai sudaro specialų meniu: papietauti galima už 5 eurus
Informacija apie gavėją
Gavėjo el. paštas *
Komentaras *
Informacija apie jus
[Jūsų vardas] *
[Jūsų el. pašto adresas] *
Jūsų siunčiamas laiškas atrodys taip:
Nuo: "[Jūsų vardas]" <[Jūsų el. pašto adresas]>
Kam: <[Gavėjo el. pašto adresas]>
Tema: DELFI rekomenduoja!

Labas!
[Jūsų vardas] siunčia Jums straipsnį
Komentaras: [Jūsų komentaras]

Renginys, kuriam restoranai sudaro specialų meniu:
papietauti galima už 5 eurus
--------------------------------------------
Gintarė Bakūnaitėwww.DELFI.lt 2015 liepos 24 d. 11:47

Tymo turgelis – gerai pažįstama vieta vilniečiams.
Sostinės gyventojai neretai čia užsuka nusipirkti
daržovių, vaisių ir namie keptų pyragų. Tačiau
penktadieniais Tymo turgelyje nuolatinių prekeivių vietas
užima įvairių restoranų šefai, kurie smalsuoliams ir
nuolatiniams klientams siūlo pačius įvairiausius
patiekalus – čia atsidaro „Open Kitchen“.

Visas straipsnis:
https://www.delfi.lt/projektai/archive/article.php?id=68531336

--------------------------------------------
Projektai
https://www.delfi.lt/projektai
--------------------------------------------