Rinkėjai gali sužinoti savo rinkimų apylinkę elektroninių paslaugų portale „Rinkėjo puslapis" arba informaciniu telefonu 1855. Rinkėjų sąrašuose esančius duomenis apie save rinkėjai gali pasitikrinti kreipdamiesi į savo rinkimų apylinkę.

Rinkėjai į apylinkės rinkėjų sąrašus, vadovaujantis teisės aktais, yra įtraukiami pagal gyventojų deklaruotą gyvenamosios vietos adresą. Tie rinkėjai, kurie yra įtraukti į gyvenamosios vietos nedeklaravusių asmenų apskaitą pagal savivaldybę, kurios teritorijoje jie gyvena (nėra deklaravę savo gyvenamosios vietos), iki š. m. gegužės 5 d. turėtų kreiptis į savo gyvenamosios vietos savivaldybės rinkimų komisiją ir pateikti VRK nustatytos formos prašymą (F5 forma) rinkimų komisijai arba užpildyti elektroninį prašymą elektroninių paslaugų portale ,,Rinkėjo puslapis", kad jie būtų įrašyti į konkrečios rinkimų apylinkės rinkėjų sąrašus.

Rinkėjai, kurie pakeitė savo deklaruotą gyvenamąją vietą, taip pat gali kreiptis į apylinkės rinkimų komisiją dėl rinkėjų sąrašų patikslinimo. Rinkėjai, kurie deklaravo išvykimą į užsienį ir rinkimų dieną pageidauja balsuoti Lietuvos Respublikoje, turės užpildyti pareiškimą dėl dvigubo balsavimo ir VRK nustatytos formos prašymą (F5 forma).

Rinkėjai sužinoti savo rinkimų apylinkę pagal gyvenamosios vietos adresą gali čia.