Tačiau riterių laikai tikriausiai jau praėjo. Nauji tyrimai rodo, kad daugiau nei pusė šiuolaikinių vyrų nemano, jog turėtų mokėti už merginą per pirmąjį pasimatymą.

Tyrimai parodė, kad 57% vyrų nesiruošia mokėti per pirmąjį pasimatymą, o net 14% prisipažino, kad niekada gyvenime nemokėjo už moters vakarienę.

Vienas iš dešimties vyrų teigė, kad per pirmąjį pasimatymą moters vaišėms neišleistų daugiau nei 20 svarų.

Vyrų prioritetų sąraše nedominavo ir siekis gražiai atrodyti: trečdalis respondentų sakė, kad prieš pirmąjį pasimatymą jie neperka naujų drabužių ir nė cento neišleidžia grožio produktams. Dar 15% prisipažino, kad į pasimatymą jie susiruošia greičiau nei per 10 minučių.

Moterys buvo linkusios kur kas daugiau investuoti į pasimatymą: 40% tyrime dalyvavusių merginų sakė, kad pasiruošimas pirmajam pasimatymui joms kainuoja iki 50 svarų ir trunka vidutiniškai 55 min.

Nepaisant tokio vyrų požiūrio į pasimatymus, 60% tyrime dalyvavusių moterų sakė, kad jų partneris yra džentelmenas ir bent kartą per savaitę pakviečia vakarienės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją