Pusryčiai

Obuolys, gabalėlis obuolių pyrago, du bananai, dvi kriaušės.
Antri pusryčiai – du bananai, truputis saliero.

Pietūs

Žiedinių kopūstų ir špinatų piurė. Du bananai, truputį vynuogių ir arbūzo.

Šiandien įmonės valgykloje jaučiausi visiškai užhipnotizuota gaminto maisto. Dairiausi kiekvienam į lėkštę, įsivaizdavau, kad jos turinį suvalgo ne tas ar kitas žmogus, o aš. Net patys paprasčiausi patiekalai atrodė didžiausi skanėstai. Protas ir kūnas tapo absoliučiai nevaldomi, buvo sunku susikaupti netgi pokalbiui su kolegomis.

Pavakariai

Trys bananai.

Nejaučiu alkio, bananus suvalgiau, tikėdamasi nuraminti protą. Nesu tikra, kad pavyko. Vakare per paskaitas irgi buvo sunku susikoncentruoti, prieš akis plaukė šviežios bandelės ir kvapni kava. Iš tokios energijos ir nuotaikų kaitos nieko gero, tačiau mano nusiteikimas užbaigti eksperimentą tvirtas.

Nepaisant valios ir savitaigos, pajutau, kad mano salotos monotoniškos, o labiausiai stinga saldžiarūgštės duonos. Džiaugiuosi, kad mano dieta truks tik 30 dienų. Patikėkite, dar niekada laikas nėjo taip lėtai. Taigi prisiekę žaliavalgiai kartoja – žalėsiai, žalėsiai...

Vakarienė

Žalia sriuba, kurios receptą rasite straipsnio pabaigoje. Sriuba nenuvylė, bet man skanesnė morkų sriuba. Na, bet dėl įvairovės pasilieku žalios sriubos receptą. Sriubos pasigamina greičiau už salotas, tad jei taupote laiką, trintuvas – geriausias jūsų draugas virtuvėje.

Žalia sriuba

1 avokadas
špinatų, saliero pagal skonį
pusė agurko
žiupsnelis druskos
stiklinė vandens
1/4 stiklinės citrinos sulčių

Visus ingredientus sumaišyti trintuvu, pabarstyti svogūnų laiškais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją