Taip pat venkite rūkytų gaminių, konservuotų produktų ir marinatų, kurie neigiamai veikia venas ir žaloja jų vožtuvus.

Venų sieneles sustiprins produktai, kuriuose gausu vitamino C: juodieji serbentai, erškėtuogės, krapai, petražolės, saldieji pipirai.

Nuo varikozinio venų išsiplėtimo ir vidurių užkietėjimo apsaugos sėlenos. Taip pat valgykite daugiau vaisių ir daržovių: pupelių, žirnių, svogūnų, lešių, nepamirškite ir salotų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją