Tais laikais mobilieji telefonai buvo tik pradžia. Galbūt vienas kitas turtingesnis arba darbo reikalais kokį ir turėjo. Vaikai išvis apie juos nesvajojo. Ir beveik niekas prie vairo nešnekėjo mobiliaisiais. Bendrai tariant, beveik niekas nebuvo įpratę, todėl žmonės retai pažeidinėdavo taisykles, tiesiog patys sustodavo pašnekėti telefonu.

Taip ir buvo šiam žmogui. Žmogus tvarkingai pastatė mašiną. Mes tuo metu slampinėjom po kiemą, ką nors pažaisdami kartais nuo karto, buvom dar paaugliai. Vairuotojas išlipo, išsitraukė mobilųjį telefoną ir pradėjo šnekėti. O toje vietoje, besileidžiant nuo Žirmūnų g. link upės, yra gana status kalniukas. Taigi, jo mašina pradėjo riedėti, nuriedėjus šiek nuo kalno, atsitrenkė į kitą mašiną.

Taigi, kai kas įsitikino, kad žemės trauka sukelia ne tik kritimą, bet ir riedėjimą. Taigi, žmonės, šaunu, kad nešnekate prie vairo, sustojate, tačiau priklausomai nuo automobilio įsitikinkite, ar įjungtas stovėjimo stabdys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)