Pasidalinsiu istorija, kuri vairuotojui vos nesibaigė tragiškai. Tuo metu važiavome namo. Žaliojoje girioje mus pralenkė automobilis. Nors ką ten pralenkė, šis žodis čia net netinka – greičiau jau kaip pro stovinčius prazvimbė.

Jam pralekiant spėjau pastebėti tik vieną dalyką. Akimirką pamačiau, kad vairuotojas viena ranka laikė vairą, o kita ranka – prie ausies – telefoną. Ir staiga šmaukšt! Per akimirką automobilis privažiavo staigų posūkį ir tada buvo blogiausia. Automobilis posūkyje pakibo ant dviejų ratų.

Jau maniau, dabar tai tikrai versis. Bet vairuotojas, kaip koks profesionalus kamikadzė, paskutinę akimirką suvaldė automobilį... Tai visa laimė, kad suvaldė ir nuvažiavo toliau. O iš tiesų juk iki didelės nelaimės buvo likę labai nedaug...

Tad patarimas. Būkite budrūs, saugūs ir atsargūs kelyje. Nesinaudokite mobiliaisiais telefonais, neviršykite greičio, o svarbiausia – nedarykite kelių blogų dalykų dar ir vienu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)