Automobilyje muziką galiu perjungti naudojantis telefonu (telefonas prijungtas prie grotuvo). Todėl stovėdama spūstyje, prieš pat šviesoforą, degant raudonai šviesai nusprendžiau, kad norėčiau pasikeisti grojaraštį.

Užsidegus žaliai strėlei sukti į dešinę pradėjau judėti, vis dar atlikdama „paskutinius paspaudimus“. Kaip tuo pačiu metu ėjęs pėsčiasis taip pat buvo visiškai įsikniaubęs į savo telefoną ir nepastebėjo, kad pėstiesiems užsidegė raudona šviesa. Todėl jis drąsiai žengė į pėsčiųjų perėją, visiškai nesusivokdamas, kokį pavojų sau sukėlė. Laimei, greitis buvo labai nedidelis todėl laiku spėjau jį pastebėti ir sustabdyti automobilį. Kitaip istorija būtų pasibaigus liūdnai – abiem pusėms.

Po to karto labai atidžiai pradėjau sekti pėsčiuosius, ypač šalia perėjų, o pati tenkinuosi esamu grojaraščiu.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „NežVairuok“. Siųskite savo istoriją adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite „iPhone 11“ telefoną bei ERGO draudimą metams! Konkurso taisykles rasite paspaudę štai čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)