Patirtis leidžia pajusti didesnį malonumą

„Tai buvo viena geriausių sekso patirčių mano gyvenime. Mane įaudrino ne tik mano vaikinas ar kad tai buvo mano pirmas kartas tokioje vietoje, bet ir tai, kad mus bet kurią akimirką kas nors galėjo užklupti. Nors baimės buvo, toks adrenalinas virto dar didesne aistra, nes jautėmės lyg kažką slėpdami ir tai reikėjo padaryti greičiau ir geriau. Atsimenu aprasojusius langus, buvo momentų, kai nebebuvo kuo kvėpuoti, nes langus dėl garsų buvome užsidarę. Apie kažkokius nepatogumus besimylint nebuvo kada galvoti, nors prisimenu, kad buvo neįprasta, nes kažkas nuolat spaudė ar kažkur atsitrenkdavau“, – juokiasi klaipėdietė Greta.

Po pirmos tokios patirties, moteris atvira ir neslepia, kad ji su savo partneriu vis sugrįžta patirti būtent tokį seksą: „Kai esame su savo vaikinu kokioje nors romantiškoje vietoje, natūralu, kad neapsieiname be bučinių, o kas po jų seka – ir taip visiems aišku. Gyvename netoli jūros, turime savo vietų, kurios tikrai įdomesnės, nei namų lova, tad išbandome ką nors naujo ne namuose. Automobilis tam puikiai tinka, tik šiandien nuo to pirmojo karto esame daugiau patyrę ir žinome, kokios pozos mums yra tinkamiausios, kad nebūtų diskomforto, kad grįžtume namo be mėlynių ir maksimaliai pasitenkinę".

Kaunietis Edgaras sako, kad kol neturėjo savo būsto ir gyveno pas tėvus, jo automobilis buvo nuolatinė sekso vieta. Jame visada galėjai rasti prezervatyvų, drėgnų servetėlių, pagalvėlių ir kitų seksui naudingų daiktų.

„Viešbutį nuomotis nakčiai brangu, o valandines vietas nuomotis nėra malonu, kaip atrodysi prieš merginą. Kur mylėdavomės? Bet kur. Dažniausiai atokiose vietose, bet esame naktį mylėjęsi Vilniuje, prie Katedros aikštės. Žinojome, kad galime prisidirbti ir mus gali užklupti policija, bet tai užvedė dar labiau. Aišku, viskas tuo metu vyko greičiau, bet ne ką mažiau maloniai. Bet seksas automobilyje turi ir privalumų, ir trūkumų. Privalumas yra pagrindinis, kad seksas visur ir visada yra gerai, o ypatingai, vasarą, kai merginos dėvi sukneles, o dėl trūkumų, tai jų keli: žiemą sunkiau nusirengti, nes daug drabužių, merginos būna kartais kuklinasi tai daryti automobilyje ir dar viena, kad esu gan aukštas, o mano mašina nėra super didelė, tai man ne visada patogu joje daryti tai, ką aš galbūt iš tikrųjų norėčiau daryti sekso metu. Bet tikrai faktas, kad toks dalykas kaip pagalvės ne tik suteikia patogumą, bet ir apmažina nusibrozdinimų galimybę, nes be jų sunkiai apsieisi, jei seksas aistringas", – juokiasi Edgaras.

Amerikiečiai mėgsta mylėtis dideliuose amerikietiškuose automobiliuose

Drive.com rašo, kad Driving-Tests.org svetainės tyrime apie tai, kaip dažnai amerikiečiai mylisi automobiliuose, buvo apklausta daugiau nei 1000 amerikiečių. Statistika parodė, kad 84,4 proc. jų yra mylėjęsi automobilyje. Senieji „Boomer“ sedanai dėl didelių ir patogių sėdynių yra labiausiai pageidaujama transporto priemonė seksui, jaunimas pirmenybę teikia visureigio erdvei ir universalumui. „Lincoln“ įvardintas kaip seksualiausias automobilis. Pagal pasitenkinimo rodiklius buvo minimas „Audi“ ir „Ford“, kuris buvo dažniausiai seksui naudojamas automobilis.

Cadilac
Lincoln Blackwood

Driving-Tests.org išsiaiškino ir geriausias sekso padėtis automobiliuose. Nenuostabu, kad užpakalinė sėdynė įvaridinta kaip tinkamiausia vieta seksui, o vairuotojo sėdynė yra mažiausiai populiari dėl įkyraus vairo ir noro išvengti garsinio signalo, kol tai vyksta.

Mokslininkų komanda iš Pietų Dakotos universiteto darė tyrimą, kurio išvados buvo paskelbtos žurnale „The Journal of Sex Research“.

Seksas automobilyje

Tyrimo metu mokslininkai atliko anoniminę kolegijos studentų apklausą – apklausė 195 vyrus ir 511 moterų. Maždaug 60 procentų jų teigė, kad kada nors turėjo lytinių santykių automobilyje, o 14 procentų iš jų teigia, kad tokiu būdu prarado nekaltybę. Reiktų atkreipti dėmesį, kad tyrime daugiau dalyvavo moterys.

Žmonės buvo labiau linkę mylėtis automobilyje su žmogumi, su kuriuo jau palaiko santykius, o ne susitiko atsitiktinai. Dauguma žmonių (apie 60 procentų) teigė, kad mylėjosi automobilyje su žmogumi, su kuriuo rimtai bendravo, bet kartu negyveno.

Dažniausiai automobiliuose mylisi 33–55 metų britai

Counselheal.com rašo, kad 2013 metais apklausoje, kurią Didžiojoje Britanijoje atliko automobilių gamintojas „BBA Reman“, tyrėjai daugiausia dėmesio skyrė britams ir jų norui užsiimti seksu automobilyje. Jie apklausė 2 013 suaugusiųjų ir išsiaiškino, kad 49 procentai bent kartą per savo gyvenimą turėjo lytinių santykių automobilyje. Vidutinis mylėjimosi kartų skaičius buvo 5.

Tyrėjai nustatė, kad 35–55 metų amžiaus grupė yra ta grupė, kuri transporto priemonėje mylisi dažniausiai – 59 proc. Amžiaus grupėje nuo 18 iki 34 metų rodiklis – 38 proc. Tik 17 procentų teigė, kad transporto priemonė judėjo lytinių santykių metu.

Apklausos metu ne tik nustatyta sekso automobilyje dažnumo statistika, bet ir populiariausi automobilių modeliai. Tyrėjai pranešė, kad mažesni automobiliai buvo ironiškai populiaresni, nei didesni. Populiariausias modelis buvo „Ford Fiesta“ – 29 procentai žmonių nurodė, kad jame turėjo lytinius santykius. Antrą vietą užėmė „Volkswagon Golf“ – 27 proc., o „Vauxhall Corsa“ – 23 proc.

Tyrėjai išsiaiškino, kad populiariausia vieta mylėtis automobilyje buvo priešais apžvalgos aikštelę (37 proc.). Antra pagal populiarumą vieta buvo automobilių stovėjimo aikštelėje (29 proc.), po jos – važiuojamoji dalis (22 proc.).

Lietuvoje besimylinčius automobilyje policija sulaiko labai retai

Revita Janavičiūtė, Lietuvos policijos Komunikacijos skyriaus patarėja, sako, kad Lietuvoje sekso atvejų automobiliuose fiksuojama labai retai ir atskira statistika nėra vedama.

Jei tai vyktų viešoje vietoje, tai galėtų būti traktuojama kaip administracinis nusižengimas – nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas. Necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų. Jeigu tai padarysite pakartotinai, užtrauksite baudą nuo vieno šimto keturiasdešimt iki dviejų šimtų keturiasdešimt eurų.

Straipsnyje už nusižengimą gali būti taikoma administracinio poveikio priemonė – įpareigojimas dalyvauti alkoholizmo ir narkomanijos prevencijos, ankstyvosios intervencijos, sveikatos priežiūros, resocializacijos, bendravimo su vaikais tobulinimo, smurtinio elgesio keitimo ar kitose programose (kursuose). Už numatytus administracinius nusižengimus, padarytus viešojoje vietoje vykstančiame renginyje, gali būti skiriamas draudimas lankytis viešosiose vietose vykstančiuose renginiuose nuo šešių mėnesių iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją