„Metų bendruomeniškiausia įmone 2020“ labai mažų ir mažų įmonių kategorijoje, „Delfi“ skaitytojų nuomone, tapo UAB „Starna“, kuri įvertinta už pagalbą ir paramą bendruomenei, pilietines iniciatyvas kovoje su Covid-19 ir aplinkai draugiškus sprendimus.

Vidutinių įmonių kategorijoje bendruomeniškiausia 2020 metų įmone išrinkta bendrovė „Toksika“, kuri visuomenės įvertinta už visuomenės švietimą, atvirumą ir ekologinio sąmoningumo didinimą.

Didelių įmonių kategorijoje už susitelkimą įveikiant pandemijos iššūkius ir neišsenkančią paramą, kuriant gerovę, daugiausia visuomenės balsų surinko ir „Bendruomeniškiausios įmonės 2020“ nominaciją laimėjo SBA grupė.

Skaitytojų išrinkti „Metų bendruomeniškiausios įmonės 2020“ nominacijų laimėtojai bus apdovanoti vykstančiuose „Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimuose 2020“.

Lietuvos įmonėms, nuveikusioms daugiausiai darbų įmonių socialinės atsakomybės srityje ir labiausiai prisidėjusioms prie socialinės atsakomybės principų plėtojimo verslo sektoriuje 2020 metais, apdovanojimai bus įteikti 2021 metų pavasarį, kai tik šalyje ims gerėti situacija dėl koronaviruso pandemijos.

Užsakymo nr.: PT_86313449

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)