Reikės:

  • saujos aviečių
  • saujos mėlynių
  • pusės citrinos sulčių
  • 2 bananų
  • 2–3 šviežių čiobrelių šakelių
  • 2 šaukštų vanilinių ledų
  • 2 šaukštų graikiško jogurto
  • 3 šaukštų šeivamedžio sirupo
  • 200 ml sojų pieno

Gaminimas:

  1. Sudėkite bananą, avietes ir mėlynes (dalį palikite papuošimui).
  2. Įdėkite jogurto, ledų, čiobrelio lapelių, citrinos sulčių, įpilkite šeivamedžio sirupo ir sojų pieno.
  3. Viską suplakite iki vientisos masės.
  4. Patiekite stiklinėje ir papuoškite uogomis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)