Graikijos kolegų gautame Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijai adresuotame laiške informuojama, kad šalį siaubęs gaisras kartu pasiglemžė jo žmonos ir mažamečių vaikų gyvybes.

„Šiuo laišku norime pranešti, kad pastaruosiuose katastrofiškuose gaisruose Atikos regione rastas negyvas vienas mūsų narių, konditeris Panagiotis Kokkinidis kartu su savo žmona, dviem jų nepilnamečiais vaikais ir motina.

Šeima šioje vietovėje atostogavo ir, pamatę artėjančias liepsnas, bandė pabėgti jūros link. Deja, dėl dūmų jie prarado orientaciją ir atsidūrė lauke, šalia kurio buvo status kalnas, už kurio – jūra. Jie sudegė gyvi, kartu su dar 20 žmonių, taip pat bandžiusių pasiekti jūrą“, – apie siaubingą netektį rašoma laiške.

Graikų žiniasklaida praneša, kad konditeris pats ir užfiksavo jam gyvybę atėmusias liepsnas.

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija graikų kolegoms išsiuntė užuojautos laišką, pasirašytą asociacijos prezidento šefo Jaroslavo Orševskio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)