„Pirmąją konferencijos dieną galima buvo išgirsti ekonomistų analizes, investavimo strategijų gaires, visą tiesą apie kriptovaliutas ir paskolas, bei su jomis susijusias baimes ir mitus. Antroji diena buvo skirta investavimo rizikoms ir planavimui, investicijomis į NT ir kalbėjome apie alternatyvias investicijas. Tad trečiąją dieną nuo pranešimų pereisime prie pokalbių ir diskusijų ir visas aktualias temas nagrinėsime išklausydami ekspertų nuomones,“ – apie konferencijos programą pasakoja Sandra Meškauskaitė-Stepšienė, „Delfi“ Konferencijų ir renginių skyriaus vadovė ir asmeninių finansų konferencijos „Mano investicija“ vadovė.

Trečioji konferencijos diena prasidės 9 val. su tema, kuri aktuali auginantiems vaikus. Socialinių mokslų daktarė ir verslininkė dr. Austėja Landsbergienė ir „INVL“ asmeninių finansų ekspertė dr. Dalia Kolmatsui dalyvaus pokalbyje tema „Vaikai ir pinigai. Kaip pasirūpinti vaikų finansiniu raštingumu?“. Po temos apie vaikų auklėjimą bus diskusija „Ar NT išlieka patraukliausia investicija lietuviams?“, apie tai kalbėsis Lietuvos nekilnojamo turto plėtros asociacijos vadovas Mindaugas Statulevičius, „Ober-haus“ Vertinimo ir rinkos tyrimų departamento vadovas Saulius Vagonis ir „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Nuo 10.15 val. bus galima stebėti pokalbį tema „E-komercija: kaip gauti pasyvių pajamų turint nuolatinį darbą?“, savo patirtimi pasidalins legendinio prekės ženklo „Inkaras“ vystytojas Jonas Gilys ir didžiausio prekybos centro internete „Pigu.lt“ e. prekybos platformos vadovas Raimondas Žilėnas. Po šios temos seks pokalbis su SEB banko prezidente ir valdybos pirmininke Sonata Gutauskaite-Bubneliene ir Bankų asociacijos vadove dr. Eivile Čipkute, jos drauge su moderatoriumi kalbėsis tema „Moterys – taupo, vyrai – investuoja. Faktas ar stereotipas?“. Paskutinė trečios dienos diskusija prasidės 11.15 val. drauge su INVL ekspertu Vaidotu Rūku ir „M Capital“ akcininku Gintaru Pociūnu. Pokalbio tema „Kaip užsitikrinti orią senatvės pensiją?“.

„Delfi“ primena, kad konferencija „Mano investicija“ vyksta tik nuotoliniu būdu ir yra transliuojama Delfi portale – ieškokite nuorodos į konferencijos transliaciją tik užėję į portalą arba eikite tiesiai į transliacijos polapį www.mano-investicija.lt. Kas stebėti tiesiogiai neturi galimybės, po konferencijos visus pranešėjų vaizdo įrašus galės rasti „Delfi Plius“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)