Konferencijos pradžioje bus kalbama apie tai, kaip suvaldyti rizikas, išmokti protingai planuoti. Vienas garsiausių verslininkų ir investuotojų Ilja Laurs praves investavimo gidą apie tai, kokios galimos rizikos bei galimybės. Audrius Šilgalis, Lietuvos banko Investicinių paslaugų ir bendrovių priežiūros skyriaus vadovas patars, kaip šiandien suvaldyti investavimo rizikas. Gintaras Pociūnas, „M Capital“ verslo plėtros vadovas ir akcininkas intriguoja, kad dar neinvestuojantys, po jo pranešimo tai tikrai pradės daryti.

Pradedantiesiems investuotojams bus įdomi tema „Jauniems, pagyvenusiems – visiems, pirmas žingsnis į investavimą“. Ją pristatys Darius Borisas, „NEO Finance“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas. Dar viena rizikas ir planavimą apimanti tema: „Kodėl niekas negali išmokyti investuoti?“, į šį klausimą atsakys Vaidotas Rūkas, „INVL“ investicijų valdymo padalinio vadovas.

Lietuvių investicijos į NT šiandien yra pasiekusios piką ir, panašu, dar nežada sustoti. Šiai temai skirta sesija prasidės nuo 14.30 val. Į kokį gyvenamąjį NT investuoti 2022 metais patars Marius Čiulada, „Ober-Haus“ senamiesčio biuro vadovas. Argumentus, kodėl NT visada bus geriausia investicija išsakys Arūnas Pranevičius, „Capital Smart“ valdantysis partneris. Apie tai, kiek iš tikrųjų išdirbsite investavę į NT atskleis Viktorija Čijunskytė, „Profitus“ įkūrėja ir vadovė. O Artūras Konusevičius, „EstateGuru“ Lietuva vadovas kalbės tema „Investuoti į NT ar į paskolas, užtikrintas NT?“.

Antros dienos pabaigai nuo 17 val. besidomintiems menu tiesiog privalu pasiklausyti Ornelos Ramašauskaitės, meno agentūros „artXchange Global“ vadovės, meno rinkos ekspertės, kuri puikiai nusimano apie investicijas į meną. Ji kalbės apie tai, ar įperkama ši investicija ir ką daryti, kad ji būtų pelninga. Ir dar vieną alternatyvų investavimo būdą pristatys Dovilė Daugvilaitė – Zubcovė, „Planas gyvenimas“ įkūrėja. Jos pranešimas vadinasi „Užsidirbti perkant kitų žmonių laiką - nuo šiol įmanoma“.

Trečioji konferencijos diena prasidės rytoj 9 val. ir ji bus skirta pokalbiams, diskusijoms, analizėms. Galėsite išgirsti ekspertų pokalbius tokiomis temomis kaip „Vaikai ir pinigai. Kaip pasirūpinti vaikų finansiniu raštingumu?“, „E-komercija: kaip gauti pasyvių pajamų turint nuolatinį darbą?“, „Moterys – taupo, vyrai – investuoja. Faktas ar stereotipas?“ ir kt. Su šiandienos ir rytojaus programa galite susipažinti ČIA.

„Delfi“ primena, kad konferencija „Mano investicija“ vyksta tik nuotoliniu būdu ir yra transliuojama Delfi portale – ieškokike nuorodos į konferencijos transliaciją tik užėję į portalą arba eikite tiesiai į transliacijos polapį www.mano-investicija.lt. Kas stebėti tiesiogiai neturės galimybės, po konferencijos visus pranešėjų vaizdo įrašus galės rasti „Delfi Plius“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)