LOGIN konferencija metai iš metų suvienija šimtus pranešėjų, kasdien kuriančių pokytį ir galinčių dalintis tokiomis savo gyvenimo istorijomis bei patirtimis, apie kurias kuriami filmai, rašomi straipsniai ar knygos. Be to, konferencijos tikslu kasmet tampa apžvelgti itin platų tos dienos pasauliui aktualiausių temų ratą.

Antrąjį konferencijos rytą ketinama pradėti nuo itin rimtos temos: Gediminas Buivydas, „Digital Innovations LAB“ vadovas pasitiks su pranešimu „Pirmasis pasaulinis kibernetinis karas“. Tuo tarpu „Persona Cognita“ partnerė ir strategė Viktorija Lukoševičiūtė pasakos, kaip laimėti varžybas dėl talentų dėmesio. „Kodėl Arnoldas Švarcnegeris buvo teisus?“, „Brangiausias stalčius pasaulyje“, „Atostogos už 500 kilometrų...į viršų“, „Kaip tapti sekliu per 20 minučių“, „Užteks kelti triukšmą, laikas perduoti signalus“ – tik maža dalis itin intriguojančių penktadienio LOGIN pranešimų temų.

„Enefit“ generalinis direktorius Vytenis Korzyna pasitiks su pranešimu „Karas, maras ir badas – kodėl esame per žingsnį nuo naujo, tvaraus pasaulio?“, o Pigu.lt pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė kvies paklausyti apie tai, kaip karas paveikė pirkėjų eglseną. LGBTQ+ aktyvistė Rasa Račienė penktadienio rytą kalbės tema „Kada LGBTQ žmogus bus žmogus Lietuvoje?“, Šarūnas Sakalauskas, „Httpool“ vadovas Lietuvoje, taip pat kalbės ypatingai aktualia tema: „Išvalykime socialinius tinklus nuo kremliaus trolių“.

Antrąją konferencijos dieną laukia ne tik gausybė pranešimų, bet ir diskusijos, prie pokalbių stalo kviečiančios savo sričių profesionalus. „Žodžio laisvė internete: „Cenzūruoti negalima leisti“ – kur dėsime kablelį“ – taip skamba tema diskusijos tarp SEB rinkodaros ir komunikacijos vadovo Baltijos šalyse Liudo Rimkaus, tinklaraštininko Skirmanto Malinausko ir reklamos bei komunikacijos specialistės Dovilės Filmanavičiūtės. Apie tai, kaip įdomiai komunikuoti tvarumą, kalbės tvarių produktų elektroninės parduotuvės „Nula“ bendraįkūrėja Rasa Syminaitė, verslininkė ir tvarumo aktyvistė Miglė Makuškaitė bei „Delfi“ žurnalistė, ilgą laiką vadovavusi projektui „Tvari Lietuva“ Gintarė Bakūnaitė.

Šie ir kiti pokalbiai – jau šiandien „Litexpo“ parodų ir konferencijų centre. Visą konferencijos programą galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją