Katerina Anthanasopoulou yra LOGIN partnerių – „WomenGoTech“ – pristatoma pranešėja. Ji, kaip Centrinės ir Rytų Europos marketingo direktorė, yra atsakinga už „Dell Technologies“ rinkodaros regioninę strategiją 32 skirtingose rinkose visame pasaulyje, įskaitant Baltijos šalis.

Dažnai savo sėkmės faktoriumi karjeroje technologijų bendrovės atstovė būtent įvardija įvairovės politiką darbe. Katerina festivalyje taip pat kalbės įvairovės tema – „Dell Technologies“ didelį dėmesį kreipia į tai, kad jų bendrovėje nebūtų jokios diskriminacijos: seksualinės orientacijos, rasinės ar lyčių. Ji pranešimo metu papasakos apie lyčių atžvilgiu tvarios technologijų darbo rinkos ir aplinkos svarbą, taip pat – „netyčinę“ diskriminaciją.

„Dell Technologies“ komandą K. Anthanasopoulou į priekį veda jau 15 metų ir ieško įvairiausių rinkodaros bei kitų sričių sprendimų, įgyvendinant bendrovės tikslus. „Dell Technologies“ teikia pagrindinę infrastruktūrą įmonėms, siekiančioms kurti skaitmeninę ateitį, transformuoti IT ir apsaugoti svarbiausią jų turtą – informaciją. Bendrovė valdo septynių prekės ženklus – „Dell“, „Dell EMC“, „Pivotal“, RSA, „SecureWorks“, „Virtustream“ ir „VMware“.

Katerina Anthanasopoulou

Norintys daugiau išgirsti apie lyčių lygybę technologijų sektoriuje, tai padaryti galės įsigiję bilietus į LOGIN renginį „Curious Minds“. Tiesa, nors Katerina Anthanasopoulou į Lietuvą atvyksta gana dažnai ir ją labai mėgsta, šįkart jos pranešimas bus nuotolinis.

Galimybę paklausyti šios tarptautinio lygio pranešėjos ir mentorės minčių suteiks renginio partneriai „Women Go Tech“. Organizacija „Women Go Tech“ taip pat LOGIN dalyviams pasiūlys paklausyti technofuturistės Galit Ariel - ji žvelgia į ateitį, kurioje technologijos sėkmingai integruotos į kasdienį žmonijos gyvenimą, bei Lauros Ellis - nacionalinio Jungtinės Karalystės ir didžiausio pasaulio transliuotojo BBC besivystančiųjų technologijų vadovės, ir dar ne vienos žymios Lietuvoje ir pasaulyje technologijų versle dirbančios moters.

Visus LOGIN pranešėjus galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)