Renginio metu inovatyviomis idėjomis dalinsis dešimtys pasaulinio garso pranešėjų, tuo tarpu unikali festivalio programėlė, savo funkcionalumu primenanti kultinį „Tinder“, leis lankytojams efektyviai plėsti vertingų profesinių pažinčių ratą.

Naujoji LOGIN 2018 programėlė festivalio svečiams pasitarnaus visapusiškai. Be to, kad taps nepamainomu įrankiu asmeninei renginio programai susidaryti, programėlė išsiskiria ir nauju funkcionalumu: leis greitai ir nesudėtingai užmegzti profesines pažintis, galinčias reikšmingai pasitarnauti ateityje.

Kiekvienas dalyvis programėlėje galės susikurti savo paskyrą ir save pristatyti, peržiūrėti kitų lankytojų paskyras, filtravimo funkcija padės rasti ir tiesiogiai bendrauti su jam svarbiais žmonėmis. Taip pat bus galima pasinaudoti funkcija, kuri tinkamiausius kontaktus pasiūlys pagal interesus, veiklą ar profesiją.

Taip festivalio lankytojai galės surasti vieni kitus. Tiems, kurie nežino, kokį žmogų pagal savo profesinę patirtį ir profilį derėtų pakalbinti – programėlės dirbtinis intelektas pasiūlys geriausius atitikmenis automatiškai.

Direktorės teigimu, naudotis LOGIN 2018 programėle bus visai paprasta. Parsisiuntus programėlę tereiks užsiregistruoti, įvedant unikalų slaptažodį, kurį kiekvienas dalyvis gaus el. paštu, ir susikurti asmeninę paskyrą. To pakaks siekiant susidaryti asmeninę renginio programą.

Pasak festivalio partnerio banko „Luminor“ vadovo Andriaus Načajaus, LOGIN yra žinių, idėjų ir įdomių žmonių klubas, kurio vertę galima matuoti tiek išgirstais pranešimais, tiek naudingomis pažintimis festivalio užkulisiuose, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Bendraujant čia galima papildyti idėjų aruodą, gauti naudingų patarimų ar rasti bendraminčių savo idėjoms įgyvendinti. Tai labai svarbu ir bankams, kurie dar niekada nebuvo tokie atviri naujovėms ir technologijų diktuojamiems pokyčiams“, – sakė Andrius Načajus.

Programėlės dėka susipažinę ar profesiškai „suporuoti“ dalyviai pokalbiui akis į akį galės susitikti patogioje aplinkoje – specialioje banko „Luminor“ erdvėje, įrengtoje Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro kavinėje.

Svarbu ir tai, kad LOGIN 2018 programėlė padės megzti bei puoselėti ryšius ir festivaliui pasibaigus. Dalyviai ir svečiai programėlės pagalba galės susirasti dominančias vieni kitų paskyras ir siųsti bei gauti žinutes.

Festivalio LOGIN 2018 programėlę galima nemokamai atsisiųsti iš „Apple Store“ ir „Google Play Store“ parduotuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją