Įmonė „airBaltic“ prieš dvi savaites paskelbė, kad keleivių kiekis išaugo net 251 proc., jie skelbia naujas tiesioginių skrydžių kryptis ir atnaujina senąsias. Bendrovė tikisi visiškai atsigauti vos žmonės ir vėl galės laisvai keliauti. Vis dėlto, kol kas „airBaltic“, kaip ir daugelis kitų aviacijos kompanijų, patiria didelius iššūkius.

Martinas Gaussas prie šios aviacijos bendrovės prisijungė 2011 metais – pradėjęs vadovauti įmonei, jis ėmėsi pertvarkų, kurios užtikrino „airBaltic“ finansinį stabilumą ir vietą rinkoje. Aviacijos industrijoje iš viso jis sukasi daugiau nei 27 metus, o rugsėjį sukaupta patirtimi pasidalins ir su lietuviais.

„Iš vieno pagrindinių mūsų pranešėjų lankytojai galės išgirsti apie pastarųjų metų iššūkius aviacijai. Džiaugiamės, kad su žmonėmis žiniomis dalintis didžiausios Baltijos šalyse aviacijos kompanijos vadovas. Jis taip pat supažindins su sektoriaus inovacijomis, kaip kuriamos įmonių, norinčių išlikti lyderėmis ilgalaikėje perspektyvoje, stragegijos, kitaip tariant – apie „airBaltic“ tvarumą“, – sako festivalio LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Martin Gauss

M. Gaussas savo karjerą pradėjo 1992 metais – „British Airways“ valdomame „Deutsche BA“ jis pilotavo Boeing 737 lėktuvą. Vėliau pateko į „Deutsche BA“ valdybą, tapo jos generaliniu direktoriumi – dėl puikių vadybinių Martino Gausso sugebėjimų, įmonė netruko tapti pelninga. Įdomu, kad vyras iki šiol turi Boeing 737 piloto licenciją.

LOGIN renginyje „Game Changers“ dalyviai galės išgirsti ir „Bolt“ bendraįkūrėjo Martino Villigo, startuolio „Foxy Wedding“ įkūrėjos Lauros Vagonės bei daugelio kitų pranešimus. Taip pat bus galima paklausyti ir nuotolinio garsiosios mokslininkės Lucy Hawking pranešimą.

Organizatoriai primena, kad dėl COVID-19 plitimo ir su tuo susijusių valstyvių priimamų sprendimų tiek Martino Gauso, tiek kitų pranešėjų atvykimas į renginį gali komplikuotis, tad pranešėjai gali priimti sprendimą su dalyviais bendrauti nuotoliniu būdu.

„LOGIN 2020“ renginių pranešėjų sąrašas jau paskelbtas čia.
Daugiau informacijos apie LOGIN renginius rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)