Galimybė ne tik balsuoti, bet ir dalyvauti

Šis projektas unikalus tuo, kad „Delfi“ skaitytojai galės ne tik balsuoti už patikusius automobilius, tačiau ir patys prisidėti prie siūlomų automobilių sąrašo į konkursą užregistruodami savo automobilį. „Lietuvos automobilio 2020“ rinkimai vyks 6 savaites, po 2 savaites skiriant skirtingiems regionams – Europai, Amerikai ir Azijai. Būtent tokia tvarka kiekvienas lietuvis gali registruoti savo automobilį bei pretenduoti, kad būtent jo automobilis bus pripažintas geriausiu.

Jau nuo spalio 7 dienos kiekvienas europietiško gamintojo automobilio savininkas gali registruoti savo transporto priemonę pateikdamas ne tik svarbiausią informaciją apie turimą modelį, tačiau ir papasakodamas to automobilio istoriją. Galbūt modelis į dabartinio savininko rankas pateko itin įdomiomis aplinkybėmis, o gal turimas automobilis iš kitų išsiskiria retomis modifikacijomis? Visa tai verta papasakoti, mat įdomiausios istorijos bus ne tik publikuojamos „Delfi“ portale, tačiau ir šių automobilių savininkai bus apdovanoti projekto partnerių prizais.

Chill'n'Grill 2018

Spalio 21 dieną „Lietuvos automobilio 2020“ rinkimai iš Europos kelsis į Ameriką, todėl iki pat lapkričio 4 dienos kiekvienas amerikietiško automobilio savininkas galės pasekti europietiškų automobilių savininkų pavyzdžiu bei varžytis ne tik dėl labiausiai pripažinto automobilio titulo, bet ir dėl prizų. Dar dvi savaitės nuo lapkričio 4 dienos bus skirtos geriausio Azijietiško naudoto automobilio rinkimams.

Pripažintiems – dovanos

Viso projekto metu, per 6 savaites, bus išdalinta ir gausybė dovanų. Bus apdovanoti ne tik 3 regionų nugalėtojai, kuriems bus įteiktos „Openauto“ dovanos bei „Dekarbon“ vidinis variklio valymas vandenilio dujomis, bet ir dar daugiau įdomių modelių.

Trims įdomiausiomis istorijomis pasidalinusiems automobilių savininkams atiteks „Openauto“ dovanos, o dar trims, „Delfi“ redakcijos nuomone labiausiai nusipelniusiems, atiteks galimybė detaliai savo automobilį patikrinti „Bosch Car Service“ autoservise bei nauji „Bosch Aerotwin“ valytuvai.

Savo automobilį galite registruoti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)