Audi A4 B6/B7 2001-2008

„Audi“ gali būti puikus pasirinkimas ne tik premium modelių gerbėjams, bet ir ieškantiems patikimo naudoto automobilio. Pasirinkę būtent šį A4 modelį gaus modernų ir šiuolaikišką automobilį su puikiu pakabos darbu ir valdymu. Jei ieškote automobilio su patikimu varikliu, galite rinktis iš 1.8 l benzininio arba 1.9 l dyzelinio variklių. Abu varikliai yra pakankamai patikimi bei patvarūs.

Jei ieškote kasdienio automobilio ir tikitės, kad jis netaps dideliu galvos skausmu, patariama nesirinkti A4 su V6 varikliu. Automobilių ekspertai tikina, kad nusipirkę „Audi A4“ su pastaruoju varikliu gaus lėtesnį automobilį su daugiau problemų. Kad ir kaip bebūtų keista, tiek automobiliai su 1.8 l benzininiu, tiek modeliai su 1.9 l dyzeliniu varikliais yra greitesni nei turintys V6 variklį be turbokompresoriaus.

Norintiems ramiai važinėti ne tik vasarą, bet ir žiemą, o ypač, jei tenka važiuoti keliais be asfalto dangos, patariama rinktis visais ratais varomą „A4 Quattro“. Šių automobilių savininkai netrunka pamėgti „Quattro“ pavarą ir galimybę išvažiuoti ne tik iš sniego, bet ir iš purvo.

Besidomintys šiuo modeliu gali rinktis B6 arba B7 versijas. Tiesa, B7 yra tiesiog šiek tiek patobulintas B6 feisliftas.

Audi A4 2005 m. / Vauxford nuotr.

BMW E90/E91 2007-2013

Tai puikiai atrodantis ir smagus vairuoti automobilis, kuris yra ne tik pakankamai pigus, bet kartu ir patvarus. Tiesa, prieš įsigydami šį automobilį patikrinkite ar alyvos keitimo ir kiti automobilio priežiūros darbai buvo atliekami laiku ir tinkamai. Svarbu žinoti, kad 320D modeliai neretai turi problemų su paskirstymo grandine, kurios keitimas gali būti pakankamai brangus.

E90 pasižymi ir pakankamai geru kėbulu, tačiau turintiems didesnį biudžetą automobiliui įsigyti patariama rinktis F30 arba F31 kėbulo modelius, kurie vertinami dar geriau. Automobilių ekspertai pripažįsta, kad šis 3 serijos BMW modelis yra vienas tų, kai už pakankamai nedidelę kainą yra gaunama itin gera patirtis vairuojant.

BMW E90

Volvo V70 2008 – 2001

Tai kokybiškas automobilis iš Švedijos su itin patvariu kėbulu ir varikiu. Jei rinksitės modelį su benzininiu varikliu, turėtumėte žinoti, kad dauguma jų yra iš „Ford“. Tiesa, patvariais modeliais galima pripažinti ir antros kartos „Volvo V70“, tačiau jei turimas biudžetas leidžia, automobilių ekspertai pataria rinktis modelius nuo 2008 metų ir vėlesnius modelius.

"Volvo V70"

Subaru Legacy 2003-2009

„Subaru“ automobiliai visame pasaulyje žinomi, kaip vieni patvariausių ir geru pravažumu bei vairavimo patirtimi pasižymintys modeliai. Ne ką mažiau svarbu, kad už gana nedidelę kainą galima įsigyti itin geros būklės „Subaru“. Besirenkantys vieną šių modelių turėtu žinoti, kad geriau prioritetą teikti benzininiams varikliams ir vengti dyzelinių. Vienas iš geriausių pasirinkimų yra 2.0 l arba 2.5i varikliai. Tai iš tiesų yra itin patvarūs automobiliai už prieinamą kainą.

Subaru Legacy

Škoda Octavia 2004-2012

Tai automobilis, kurio važiuoklė ir varikliai yra tokie patys, kaip ir „Volkswagen Golf“ modeliuose, tačiau lyginant su „Golf“, „Octavia“ galima įsigyti už geresnę kainą. Jei dažnai vartote naudotų automobilių skelbimus, turėtumėte pastebėti, kad neretai netgi labai geros būklės „Octavia“ galima rasti už sąlyginai mažą kainą.

Ieškantys ekonomiško ir patikimo automobilio turėtų rinktis 2.0 l dyzelinį variklį, tačiau kiti varikliai taip pat pasižymi nebloga ekonomija.

"Škoda Octavia"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)