Šiaurinę uostamiesčio dalį su centrine jungiančio ilgiausio ir didžiausio Lietuvoje pėsčiųjų tilto per geležinkelį nebenori jo valdytoja bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Klaipėdos valdžiai nesutinkant tilto perimti į savo rankas, bendrovė nuo lapkričio 3 dienos nori nebeleisti juo vaikščioti žmonėms, važiuoti dviratininkams ir neįgaliesiems. Pasak dienraščio, patogaus susisiekimo gali netekti dešimtys tūkstančių klaipėdiečių

Kaip rašo „Lietuvos žinios“, gigantiškas viadukas - nemenka finansinė našta „Lietuvos geležinkeliams". Jis stebimas vaizdo kameromis, yra gausiai apšviestas, pasnigus automatiškai šildomas žiemą, kad danga neapledėtų. Bendrovė jau prieš keletą metų pareiškė, jog viaduko jai nereikia, todėl nuolat siūlė perimti turtą Klaipėdos miesto savivaldybei. Ši apskaičiavo, kad objekto eksploatavimo išlaidos kasmet atsieis daugiau kaip 100 tūkst. litų, ir atsisakė dovanos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)