Lapkričio 24-28 dienomis moksleiviai galės lankytis beveik 100 paskaitų. Besidomintys humanitariniais mokslais galės apsilankyti lietuvių literatūros, kino medijos, moderniosios ir postmoderniosios kultūros, anglų poezijos ir dramos bei kitose paskaitose.

Menų fakultetas moksleivių lauks muzikos istorijos, jungtinėje šokio stilistikų bei klasikinio sportinio šokio paskaitose.

Jūrų technikos fakultete moksleiviai galės iš arčiau susipažinti su pačiu ekonomiškiausiu šiluminiu varikliu, robotais, sudalyvauti bendrosios chemijos laboratoriniuose darbuose, laivo vilkimo ir kitose paskaitose.

Tuos, kuriuos traukia gamtos mokslai, Gamtos ir matematikos fakultetas pakvies į Baltijos jūros ekosistemos, meteorologijos ir klimatologijos, krantotyros bei kitas paskaitas.

Norintys savo gyvenimą sieti su sveikatos mokslais, galės apsilankyti masažo, biologijos ir genetikos, biostatistikos ir kitose paskaitose.

Tie, kuriuos domina pedagogikos sritis, bus pakviesti į krepšinio ir jo mokymo paskaitą, laisvalaikio žaidimų, grupės mąstymo ir kitas paskaitas.

Socialinių mokslų fakultete moksleiviai turės galimybę dalyvauti makroekonomikos, derybų technikos, demokratijos, įmonių ekonomikos ir daugelyje kitų paskaitų.

Tokia akcija – puiki galimybė daugiau sužinoti apie dominančias studijų sritis ir dalykus, papildyti žinių bagažą ir trumpam pabūti studentais.

Registracija į paskaitas prasideda nuo lapkričio 3 dienos. Daugiau informacijos el. paštu informacija@ku.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją