Klaipėdos arenoje per koncertus telpa apie 5,5 tūkst. žmonių. Koncerto organizatorių teigimu, beveik visi bilietai buvo parduoti dar iki šeštadienio.

Tačiau nemažai klaipėdiečių, neįsigijusių bilietų iš anksto, neprarado vilties patekti į koncertą, prieš jį lūkuriavo prie arenos ir klausinėjo žmonių, ar jie neturi parduoti bilietų.

Klaipėdos areną užtvindžiusiai publikai Dž. Butkutė pasirodė tokiame amplua, kaip ir pavadintas koncertų turas – „Nesudeginta ant laužo“.

Ryškiai oranžiniai plaukai, juodas laisvai krintantis kostiumas ir nuoširdumas – tokia pirmajame savo koncerte buvo Dž. Butkutė.

Kostiumas ir batai dainininkei buvo siūti specialiai šiam koncertų turui. Atlikėja pageidavo, kad batų padai būtų raudoni.

Koncerte Dž. Butkutė publikai nedaugžodžiavo, o atliko vieną kūrinį po kito. Dvi valandas be pertraukos skambėjo per 20 dainų – ir dainininkės hitų, ir naujų kūrinių.

Žiūrovų dėmesį kaustė ir scenografija, kurią sukurti, anot organizatorių, kainavo apie 150 tūkst. litų. Sceną gaubė specialiai siūtas tentas, kuriame pavaizduoti didžiųjų Lietuvos miestų simboliai.
Scenoje „mėtėsi“ sudaužyti automobiliai, nuvirtusios kolonos.

Dainininkė scenoje pasirodė ne viena. Gitaristai, būgnininkai, violončelininkai, pritariančios vokalistės neleido suabejoti, kad žmonės atėjo į gyvo garso koncertą, o ne pasiklausyti fonogramos.

D. Butkutės koncertai „Nesudeginta ant laužo“ dar vyks Šiauliuose, Panevėžyje, Kaune ir Vilniuje.

Akimirkos iš Dž. Butkutės koncerto - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (947)