Azartiškos TV laidos kūrėjai jau dabar intriguoja žiūrovus žadėdami įdomias kovas, kurioms vadovaus tikras Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždynas, o ir miestai, neabejojama, stengsis pristatyti talentingiausius muzikos ir sporto žmones.

Naujovė laidoje – rubrika „Provokacija miestiečiams“, kurioje pilietiškumo, socialinės atsakomybės egzaminą prieš TV kameras teks laikyti atsitiktiniams miesto gyventojams. Tad ne tik žvaigždės, bet ir pats kukliausias praeivis turės galimybę savo miestui dovanoti sėkmę.

Geriausias Klaipėdos kūrybines ir sporto pajėgas šiam projektui, kaip ir prieš ketvertą metų, buria žinomi prodiuseriai – broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai. Uostamiesčio komandos kapitonu šįkart tapo klaipėdietis aktorius Giedrius Savickas.

„Mūsų tikslas – tik pergalė“, – teigė prodiuseriai. – Po pirmojo „Supermiesto“ projekto, kuriame buvo karūnuota Klaipėda, negalime sau leisti net manyti, jog uostamiestyje reikalai pašlijo, o Supermiesto titulas gali būti perduotas kitam miestui. Lietuvoje tiesiog nėra kitų miestų, kurie būtų verti Supermiesto vardo“.

Uostamiesčio komandos strategai parengė nemažai staigmenų. Štai, kad ir į pirmosios laidos sporto rungtį iš Šveicarijos prisikvietę tituluotą Lietuvos futbolininką, ilgametį nacionalinės rinktinės kapitoną Tomą Danilevičių.

„Parskrendu atnešti pergalę Klaipėdai. Juk visą gyvenimą į aikštelę išbėgu tik laimėti!“ – savo ryžto pakovoti už gimtąjį miestą neslepia futbolininkas T. Danilevičius. Į pirmąją laidą ir kaip miesto vadovas, ir kaip kūrybinių pajėgų atstovas vyksta ir uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

Miestų mūšiai už Supermiesto vardą tęsis iki balandžio pabaigos. Tiesioginė finalinių kovų transliacija planuojama balandžio 26-ąją. Klaipėdos komanda, užsibrėžusi ambiciją kovoti tik dėl pergalės, tikisi su miesto bendruomenės pagalba įgyvendinti šį tikslą, o laimėjimą įprasminti dar vienu socialiniu projektu.

2011-ųjų pergalės vaisius – tuomet miestui dovanota ir iki šiol sėkmingai tarnaujanti moderni žaidimų aikštelė Danės skvere. Kadangi žaidimo erdvių vaikams mieste nėra per daug, svajojama mažiesiems klaipėdiečiams dovanoti dar vieną mini Supermiestą. „Tam reikia visų miesto žmonių susitelkimo ir paramos. Būkime aktyvūs Klaipėdos patriotai jau nuo pirmosios laidos!“ – klaipėdiečius į stiprų palaikymo būrį kviečia Klaipėdos komandos štabas.

Klaipėdos komanda į pirmosios laidos filmavimą Vilniuje išvyksta sausio 13 d., antradienį, 10 val., nuo viešbučio „Amberton Klaipėda“.

TV projekto „Supermiestas“ pirmoji laida LNK eteryje bus transliuojama sausio 18 d., sekmadienį, 19.30 val. Tikram Klaipėdos patriotui privaloma stebėti ir balsuoti už Supermiestą Klaipėdą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją