„Pats balsavau už patikimą, aiškią, subalansuotą Klaipėdos ateitį. Palauksime vakaro ir pažiūrėsime, kaip balsavo kiti klaipėdiečiai. Galiu pasakyti, kad esu pasirengęs abiems scenarijams – ir pergalei, ir pralaimėjimui. Nė vienas jų neišmuš manęs iš balno, abu jie turi savo privalumų ir minusų“, – teigė V. Grubliauskas.

Jis kol kas nebuvo linkęs kalbėti nei apie koalicijos miesto taryboje formavimą, nei apie pirmuosius darbus, jei būtų meru išrinktas antrai kadencijai. „Nesu prietaringas, tačiau rinkimai dar nesibaigė ir kalbėti apie ateitį, kuri nėra visiškai aiški, tiesiog nesinori“, – tvirtino V. Grubliauskas.

Klaipėdos rinkėjai antrajame mero rinkimų ture yra itin vangūs. Tai, anot V. Grubliausko, yra žmonių atsakomybė, kurią jie turės prisiimti už savo veiksmus.

„Suprantama, kad rinkėjų pasyvumas veikiausiai palankesnis mano oponentei. Tačiau priimsiu bet kokį klaipėdiečių sprendimą“, – pabrėžė pašnekovas.

Prieš dvi savaites vykusiame tiesioginių mero rinkimų pirmajame ture V. Grubliauskas gavo 42,08 proc. rinkimuose valią pareiškusių klaipėdiečių balsų, o jo oponentė Agnė Bilotaitė – 11,77 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)