Miesto mero Vytauto Grubliausko teigimu, šiuo metu specialistai vertina, kokiomis lengvatomis, papildomomis veiklos bei laisvalaikio galimybėmis būtų galima paįvairinti senjorų kasdienybę.

„Pastarajame tarybos posėdyje pateikiau siūlymą skelbti ateinančius metus Senjorų metais ir šitaip nuveikti iš karto kelis darbus: ne tik paskatinti visuomenę skirti daugiau dėmesio vyriausiesiems, bet ir įvertinti objektyvias miesto galimybes sprendžiant jų rūpesčius bei suteikiant gyvenimui daugiau spalvų“, – savivaldybės pranešime cituojamas V.Grubliauskas.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai pavesta parengti konkretų tarybos sprendimo projektą dėl 2015-ųjų Klaipėdoje paskelbimo Senjorų metais. Ji taip pat pradeda rengti atitinkamą priemonių planą.

„Senjorams atstovaujančių organizacijų dalyvavimas rengiant jį, be abejo, taip pat būtų ne tik pageidautinas, tačiau ir visokeriopai skatintinas bei galėtų tapti prasminga ir dalykiška ateinančių metų uvertiūra“, – sakė V.Grubliauskas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)