Pasirodo, smulkaus verslo atstovai susitelkė ir paruošė atkirtį didžiųjų prekybos centrų sunkiasvorėms akcijoms „Jamam“ ir „Black Friday“ - visą savaitgalį daugiau nei 1000 įmonių visoje Lietuvoje pateikė patrauklių akcijų ir pasiūlymų visiems savo klientams. Taigi, net įžymybės susigundė paragauti nemokamos kavos ar gauti nuolaidą tortams ir pyragaičiams.

Prie smulkaus verslo savaitgalio iniciatyvos prisijungė picerija „Jurgis ir drakonas“, kavinė „Uff cafe“, industrinio dizaino ir maisto ir mados namai „House of Naive“, žuvies ir jūros gėrybių parduotuvė „Šiaurės jūra“, kepyklėlė „Thierry“ ir kitos smulkaus verslo įmonės.

„Man labai gražu, kai žmonės kuria šeimos verslus, kai smulkieji verslininkai palaiko vieni kitus, perka vieni kitų produkciją, bendradarbiauja, prekiauja vietiniais produktais. Lietuvoje man to anksčiau trūko“, - DELFI sakė kavinės „Uff“ įkūrėjas  plaukų stilistas Valerijus Gigevič.

Tarp besimėgaujančių saldžiais skanėstais buvo galima pastebėti ir neseniai lieknėjimo projekte “Sulieknėk sveikai” dalyvavusią žinomą aktorę Aušrą Štukytę, kuri per mėnesį atsikratė 4 kilogramų, o jos liemuo sumažėjo 6 centimetrais. 

Kaip kepyklėlėje laiką leido aktorės Aušra Štukytė, Ineta Stasiulytė ir Vaida Lisikaitė ir mados namuose rūbus rinkosi prodiuserių pora Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius su dukryte Matilda, DELFI galerijoje:

Visą „nuolaidų lietuje“ dalyvaujančių įmonių ir jų specialiai šiam savaitgaliui paruoštų akcijų sąrašą galima pamatyti paspaudus šią nuorodą.

Anot projekto idėjos autorių, tai ne paskutinis Smulkiojo verslo savaitgalis šiemet. Dar dveji vyks rudenį – rugsėjo pradžioje ir ypač kalėdinėms dovanom pirkti patogiu metu – lapkričio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)