Pirmiausia į „Mano guru“ direktorės Redos Sutkuvienės pagalbos prašymą atsiliepė Agnė Zuokienė, kuri socialinio tinkle „Facebook“ paskyroje pasidalino salotų baro problemomis ir paskatino žmones neapeiti Vilniaus gatvės, vėliau prisijungė ir nuolatinis baro klientas ekonomistas Gitanas Nausėda.

Salotų baro direktorė „Lietuvos žinioms" pripažino, kad po viešų raginimų klientų padaugėjo.

Reda Sutkuvienė

DELFI jau rašė, kad kaliniams ir priklausomiems nuo narkotikų žmonėms į gyvenimą jau 12 metų padedantis grįžti salotų baras „Mano Guru“ šiandien išgyvena sunkius laikus, o problemos kilo dėl nuo jų nepriklausančių aplinkybių.

„Vilniaus gatvėje šiuo metu vyksta remontas, kuris prasidėjo dar spalį. Gruodžio mėnesį buvo tokių dienų, kai klientai išvis negalėjo patekti pas mus, nes buvo iškasta, išrausta, todėl patyrėm labai didelius nuostolius, klientų sumažėjo daugiau nei per pusę. Situacija tikrai yra sudėtinga, kitokių finansavimo šaltinių neturime, tik savo apyvartas. Dabar šaligatviais jau galima mus pasiekti, tai gera žinia. Bet kadangi gatvė kurį laiką buvo tikrai nepraeinama, žmonės dabar pasirinko eiti pro kitur, kur patogiau“, – DELFI praėjusią savaitę pasakojo „Mano Guru“ vadovė Reda Sutkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)