Pro debesis vis žvilgčios saulė, o kritulių iki sutemos bus palyginti nedaug. Tik ties šiauriniais rajonais truputį pasnigs, o vakare priartėjus naujam ciklonui, vakarinius rajonus pasieks nauji kritulių debesys. Kai kur susidarys plikledis, tad vairuotojai kelyje turi išlikti budrūs.

Vėjas keis kryptį, pirmoje dienos pusėje pūs iš vakarų, pietvakarių, vėliau pasisuks iš pietų, pietryčių, vidutinio stiprumo, o ties pajūriu sustiprės iki 14 m/s. Po šaltos nakties oro temperatūra bus nuo 3 laipsnių šalčio rytinėje šalie pusėje iki 2 šilumos pajūryje.

Vilniuje žymesnio sniego nenumatoma. Formuosis plikledis. Oro temperatūra bus apie 1 laipsnį šalčio.

Ketvirtadienio naktį oro sąlygos prastės ir su minėtu ciklonu atkeliavę krituliai tęsis. Visoje šalyje numatomas sniegas, pereinantis į šlapdribą ir lietų. Vietomis pasnigs ir smarkiai, formuosis šlapio sniego apdraba. Vėjas keis kryptį iš pietryčių į pietvakarių, bus apysmarkis, o pajūryje pavojingi gūsiai sieks 15 m/s.

Ketvirtadienio dieną visoje šalyje krentantys mišrūs krituliai tęsis ir toliau. Vakare vėl susidarys plikledis. Vėjas jau suksis į pietvakarių, vakariniuose rajonuose – šiaurės vakarų, išliks smarkokas, o vietomis pavojingi vėjo gūsiai sieks 15–17 m/s. Dieną plūstels šiluma ir temperatūra svyruos tarp 0–5 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui krituliai nesitrauks, daugiausia vyraus sniegas, o susidaręs plikledis apsunkins sąlygas kelyje.