Kaip savo Feisbuko paskyroje informavo Mažeikių savivaldybė, vėlų trečiadienio vakarą į Mažeikius su sunkiąja technika atvyko žaliaskarę statę UAB „Adam decolight“ specialistai.

Jie iš karto ėmėsi darbų ir ketvirtadienio rytą savivaldybė savo Feisbuko paskyroje informavo, kad eglutė vėl puošia miestą.
Nuvirtusi Mažeikių eglė

„Eglutė ir vėl puošia miestą. Į Mažeikius atvykę žaliaskarę išnuomojusios ir stačiusios UAB „Adam decolight“ specialistai ją pakėlė, pakeitė sudužusius žaisliukus, sutvarkė į karkasą sukaišytas eglių šakas", - Feisbuko paskyroje rašė savivaldybės darbuotojai.

DELFI primena, kad Mažeikių eglė šiemet buvo įžiebta gruodžio 6 d., penktadienio vakarą. Ji stovėjo Šv. Pranciškaus Asyžiečio aikštėje.

Įžiebimo metu vyko iškilmingas renginys, kurio metu vietiniai gyventojai ir miesto svečiai grožėjosi šventiniais fejerverkais.
Atstatyta Mažeikių eglutė

Kalėdinę pasaką kūrė Savivaldybės kultūros centro mišrus choras „Draugystė“, mažieji „nykštukai“ ir kiti atgiję personažai. Sukosi šventinė karuselė, važinėjosi traukinukas, vyko prekybos mugė.

Sinoptikai pranešė, kad Lietuvoje trečiadienį siautė stiprus vėjas. Lietuvos orus lėmė per Baltijos jūrą Estijos ir Suomijos link keliaujantis nedidelis, bet labai aktyvus ciklonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)