Šiemet sidabrinė eglė į Varėną atkeliavo iš Panočių kaimo – ją padovanojo buvęs mokytojas, o dabar jau pensininkas Alfonsas Stoneliūnas.

Eglės įžiebimo metu prie jos buvo tik Kalėdų senis ir keli atsitiktiniai praeiviai bei įvykį filmavę operatoriai. Nesibūriavo varėniškiai ir Vasario 16-osios gatvėje įrengtoje kalėdinių eglučių alėjoje.

„Dėkoju įstaigoms, organizacijos, bendrovėms, kurie atsiliepė į kvietimą. Jų kūrybiškumo dėka mūsų miestas prieš Šv. Kalėdas ir Naujuosius metus tikrai tapo puošnesnis. Kalėdų seneliui perdaviau vaikų jam parašytus laiškus. Po to jis visą dieną lankė ir saugiai padėkas bei simbolines dovanėles įteikė kalėdines eglutes alėjoje papuošusioms įstaigoms, organizacijoms, verslo atstovams ir miesto gyventojams.

Linkiu, kad šių švenčių sulauktume visi sveiki, kad didelius ir mažus jungtų ir šildytų pagarbos ir meilės vienam kitam židinys“, – sakė Varėnos rajono savivaldybės meras Algis Kašėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)