Įsisuko vagis

Neatmetama, kad vagysčių galėjo būti ir daugiau, tačiau į policiją kreipėsi būtent šeši pareiškėjai, kurie pranešė apie brangių daiktų vagystes. Skaičiuojama, kad eglutės įžiebimą stebėjo keli tūkstančiai žmonių. Kai kuriems jų dingo telefonai, piniginės ir kiti vertingi daiktai.

Tai bene pirmas atvejis, kai šventės metu užfiksuota tiek daug vagysčių, todėl policija neatmeta galimybės, kad į minią įsisuko vagis ar organizuota jų grupė, kuri masiškai šlavė kauniečių kišenes.

Be to, jau po šventės Rotušės aikštėje įvyko muštynės.

Atmeta kritiką

Taip sutapo, kad šeštadienio vakarą Kaune vyko daug masinių renginių – eglutės įžiebimo šventė Rotušės aikštėje, koncertai Kauno sporto halėje bei grandiozinis grupės SEL pasirodymas „Žalgirio“ arenoje. Po renginių žmonės patraukė į miesto centrą.

Socialiniuose tinkluose kauniečiai piktinasi, kad šį kartą Kauno centre masinių renginių metu budėjo itin mažos policijos pajėgos. Tiesa, pareigūnai tokią kritiką atmeta.

„Šeštadienio vakarą Kauno centre budėjo 8 policijos ekipažai“, - teigė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė.

Gana rimtas incidentas užfiksuotas jau po eglutės įžiebimo šventės. 22.55 val. gautas pranešimas apie muštynes Rotušės aikštėje. Kol kas detalių apie muštynes neatskleidžiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)