Tokiomis dienomis ir valandomis kiekvienas galime tapti kūrėju, tereikia pasibalnoti fantaziją, nebijoti eksperimentuoti ir neužblokuoti sąmonės visas idėjas ir ambicijas akimirksniu sugriaunančiomis frazėmis „Aš nesugebėsiu“, „Nieko neišeis“.

Spindinčios girliandos, žvakės, eglės ir jų šakelės, žvakidės, kankorėžiai, šiaudinės figūrėlės, žaislai, šventinės vazos, taurės, padėklai, staltiesės padės sukurti jaukias ir mielas kompozicijas, kurios pritaikius spalvas, priderinus prie patalpų interjero, taps itin patraukliomis.

Kiekvieną kambarį galima išpuošti savitai, kad kaskart užlietų nauji įspūdžiai, nušviesinantys švenčių laukimą. Puošdami savo lizdus nepamirškite, jog dovanojate džiaugsmą ne tik sau, bet ir artimiesiems, kurie šiuo laikotarpiu taip pat trokšta kažko malonaus, džiaugsmingo, nepaprasto. Regis, visa tai yra smulkmenos, bet jos reiškia labai daug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)