Stebėti įspūdingą reginį susirinko didžiulis būrys klaipėdiečių ir miesto svečių.

Prie tradicinės žaliaskarės susirinkusius žmones su artėjančiomis šventėmis sveikina Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Muzikinius kūrinius dovanoja Sigutis Jačėnas, Kristina Jatautaitė, Jonas Sakalauskas, Ilja Gun („Royce“), merginų duetas „Golden Age“. Šiai šventei specialiai net buvo sukurtas kalėdinis himnas.

Mažųjų žiūrovų džiaugsmui, į šventę užsuko ir pats Kalėdų senelis, kuris norėjo įsitikinti, ar daug vaikų jo jau laukia.

Dar nemaža dalis šventiškai nusiteikusių žmonių patraukė į netoliese esančią Atgimimo aikštė, kur jų laukia auksinė eglutė – šiais metais uostamiestyje nuspręsta žmones nudžiuginti net dviem skirtingomis eglutėmis.

Apsilankiusiuosius Atgimimo aikštėje tą patį patį vakarą džiugino finalinis „Klaipėdos – Lietuvos kultūros sostinės 2017“ projekto „Muzė veža“ renginys. Ik pat Šv. Kalėdų lankytojų laukia jaukus kalėdinis miestelis ir keturis Klaipėdos muziejus apjungęs projektas, kuris kviečia į kalėdinę pažintį ir žiemiškas edukacijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)