Vakarėjančiame Vilniuje iš viršaus nufotografuota Kalėdų eglutė atrodo ne mažiau įspūdingai. Nuotraukose matosi tarp apšviestų Vilniaus gatvių išryškėjusi baltai rožinė eglutė.

Penktadienio vakarą per įžiebimą eglutę supusios minios žmonių pirmadienį neliko nė kvapo. Matosi tik šviežias, per dieną iškritęs sniegas ir pravaikščioti takeliai.

Šiais metais sostinės Kalėdinė eglutė, kaip ir praėjusiais metais, susilaukė pozityvaus tarptautinės žiniasklaidos dėmesio. Britų portalas mirror.co.uk rašė, jog ši eglė tokia ryški, kad gali būti matoma iš lėktuvo leidžiantis į Vilniaus oro uostą.

„Štai kaip atrodo tikra Kalėdų eglė!”, – buvo rašoma straipsnyje.

DELFI primena, kad šiųmetė eglė siekia 27 metrų aukštį. Žaliaskarė suformuota iš 70 tūkstančių lempučių, jai išpuošti panaudota beveik 900 žaisliukų, o bendras kompozicijos plotas – daugiau nei 2500 kv. m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)