Šių metų eglutės koncepcija keičiasi: Šalčininkų miesto aikštę papuošė elegantiška ir švieselėmis spindinti eglutė, kuri aukštesnė nuo pernykštės 2 metrais. Girliandų ilgis - 1600 m. Eglę taip pat puošia auksinės ir sidabrinės spalvos burbulai, kurių yra net 1100 vienetų. Gražus ir patrauklus akcentas – šeši šviečiantys skirtingo dydžio burbulai aplink eglę. Didžiausio aukštis yra 1,9 m, vidutinio – 1,6 m, mažiausio 1,3 m. Įdomių nuotraukų tikrai netruks!

Tačiau tai dar ne viskas. Po dviejų savaičių miesto centre gyventojus džiugins ir architektūrinio apšvietimo sprendiniai – šiuolaikiškai bus apšviesti Savivaldybės ir Kultūros centro pastatai.

Kitą savaitę šventinė nuotaiką atkeliaus ir į Šalčininkų miesto parką, pradėti eglutės įrengimo ir puošimo darbai. Be to, kaip ir pernai parką papuoš šviečiantys angelai.

Šventinėmis dekoracijos apšviesta ir Vilniaus gatvė, šiemet – nuo jos pradžios. Einančius į parką mokyklos gatve taip pat lydės šviečiančios žvaigždės ir girliandomis papuošti medeliai. Sušvito ir aplink A. Mickevičiaus paminklą augančios liepos.

Šiemet dėl koronaviruso pandemijos, deja, teko atsisakyti eglutės įžiebimo šventės, tačiau tai tikrai nesugadins pakilios Kalėdų ir Naujųjų metų laukimo nuotaikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)