Eglė iš žalių didžiulių burbulų – ar pamenate, kada tokia eglė puikavosi Kauno rotušės aikštėje? O gal prisimenate, kada čia pat puikavosi žaliaskarė, nusėta kankorėžiais? O gal eglutę iš permatomų plastikinių šiaudelių? Jei ne, tada tikrai prisimenate eglę, primenančią paslaptingą planetą. Šioji Rotušės aikštėje puikavosi dar praėjusiais metais.

Kasmet eglės viena už kitą yra gražesnės ir įdomesnės. Šįmet Kauno kalėdinė eglė – primena saldžią pasaką.

„Pagrindinį Kalėdų simbolį Kaune vėl kuria unikalių eglučių autorė – menininkė Jolanta Šmidtienė. Jos idėjos ir darbai kasmet maloniai nustebina ir džiugina kauniečius bei miesto svečius.

Pernai Rotušės aikštėje dominavusias ryškiaspalves „kosmines“ dekoracijas pakeitė kalėdinės pasakos motyvai. Eglė yra visiškai kitokia, bet tradiciškai kerinti ir šventiška“, – prieš papuošiant žaliaskarę teigė Kauno mero pavaduotojas Mantas Jurgutis.

Tad kviečiame pasižvalgyti, kaip kalėdinės eglės keitėsi bėgant metams ir pasvarstyti, kuri eglė jums gražesnė ir įsimintiniausia. Galbūt šių metų eglė grožiu nurungia ankstesnes egles?

2010-ųjų eglė

2011-ųjų eglė

2012-ųjų eglė

2013-ųjų eglė

2014-ųjų eglė

2015-ųjų eglė

2016-ųjų eglė

2017-ųjų eglė

2018-ųjų eglė

2019-ųjų eglė

2020-ųjų eglė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)