Bevaikštant po nedidelio Italijos miestelio palmėmis staiga galima pasijusti it falinių simbolių apsupty. Tokį pikantišką pavidalą augalai įgauna, kai sutemus įžiebiamos per visą jų kamienų ilgį nukabinėtos lempučių girliandos.

Kaip skelbiama laikraščio „The Sun“ internetinėje svetainėje, vaizdai su gluminančia ir net ne dviprasmiška iliuminacija it virusas išplito socialiniuose tinkluose. Pirmoji savo „Twitter“ paskyroje juos paviešino JAV modelis Amanda Cerny.

Užsimindama apie erotinių paslaugų salonams būdingą vaizdelį, ji parašė: „Štai kodėl ant palmių kalėdinių girliandų geriau nekabinti“.

Lemputėmis nusagstyti ne tik laibi palmių kamienai, bet ir didesnės apimties viršutinė jų dalis. Girliandomis apvyti ir iš viršūnės besišakojantys augalų lapai.

Daugelis internautų, bandžiusių atspėti, kuri gi vietovė ryžosi tokiam akibrokštui, manė, jog miestelis galėtų būti nebent Floridoje, Arizonoje arba kurioje nors kitoje JAV valstijoje.

„Kaip užaugęs San Diege, galiu pasakyti, kad kartais turi tai, ką turi“, – pakomentavo vienas socialinio tinklo naudotojas.

Tačiau dekoracijos, daugelio nuostabai, išstatytos rytinėje Italijos pakrantėje.

Kaip pranešama vietiniame miestelio laikraštyje „Cronache Maceratesi“, savivaldybės atstovai sprendimą taip papuošti miestą vertina kaip savotišką vilionę ir tikisi, kad jis padės pritraukti būrius smalsuolių, panorusių išvysti, kaip baltos Kalėdos atrodo Čivitanova Markėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)