Dieną į mūsų šalį atkeliaus sausi, nepastoviai ar net mažai debesuoti orai. Taigi, laukia graži žiemos pradžios diena, tačiau pirmoje dienos pusėje reikėtų pasisaugoti naktį susidariusio plikledžio. Dėl ryškaus saulės atspindžio nuo šviežutėlio sniego, vertėtų su savimi turėti ir akinius nuo saulės. Dienos pradžioje pūs vidutinio stiprumo šiaurės vakarų vėjas, dienai įsibėgėjant jis pamažu suks iš vakarų, o dienos pabaigoje jau iš pietvakarių. Truputį po vidurdienio aukščiausia dienos temperatūra sieks nuo 2 laipsnio šalčio iki 2 šilumos, pajūryje iki 5 laipsnių šilumos.

Vilniuje, kaip ir visame rytiniame šalies pakraštyje debesų bus daugiau nei kitur, o temperatūra įdienojus svyruos apie nulį laipsnių. Kaune bus debesuota su pragiedruliais, temperatūra kils iki 1 laipsnio šilumos. Klaipėdoje mažai debesuota, apie 4 laipsnius šilumos.

Antradienio vakare, saulei nusileidus, neilgam vėl grįš 3-6 laipsnių šaltukas.

Trečiadienio naktį į šalį vėl pradės plūsti drėgnesni, šiltesni orai. Sustiprėjęs pietvakarių vėjas atgins kritulius, daugiausia sniegą ir šlapdribas, dieną pereinančias į nedidelį lietų. Kai kur galima silpna lijundra. Rytą ir dieną, rimstant vėjui, susidarys rūkas. Rytiniuose rajonuose aukščiausia dienos temperatūra greičiausiai bus fiksuota tik vakare ir sieks 1-3 laipsnius šilumos, vakarinėje šalies pusėje 4-7 laipsnių šiluma atkeliaus jau popiete.

Ketvirtadienį numatomi sausesni atlydžio orai, su stiproku vakarinių krypčių vėju.