„Planavome eglutę pastatyti šioje vietoje jau tada, kai atsikraustėme į naujus namus. O kai pamatėme, kad sūnus viską eina ir griauna, supratome, kokia puiki mintis buvo paslėpti Kalėdų medį šiame kiemelyje“, - šypsosi V. Skaisgirė.

Antrame namo aukšte esanti terasa - be stogo, pro kurį ir sninga bei lyja į vidinį kiemelį, esantį pačiame Skaisgirių svetainės viduryje. „gana netradiciškas išplanavimas. Būdami namuose matome, kas darosi lauke“, - pasakojo Vaida. Todėl motulė gamta po atviru dangumi stovinčią žaliaskarę padabino puriu sniegu.

„Mano šeimoje Kalėdų eglę puošdavome per Kūčias. Pamenu, vaikystėje su nekantrumu laukdavau tos akimirkos, kai pradėsime ją puošti. Tai būdavo tikras kantrybės išbandymas, - šypsosi prisimindama V. Skaisgirė. - Tačiau kai pradėjome gyventi su Rolandu, laikomės jo tradicijų - jis eglutę pratęs papuošti gerokai anksčiau. Be to, ir vaikui smagiau. Tiesa, dabar toks etapas, kad didelio dėmesio eglutės puošimui neturime laiko, todėl papuošėme ją taip, kaip papuošėme. Mano tėvai turi įspūdingą kalėdinių žaisliukų kolekciją, surinktą iš įvairiausių pasaulio kraštų. Galbūt dėl to man visada norėdavosi per Kalėdas grįžti namo pas tėvus. Kiekvienas žaisliukas ir papuošimas turi savo istoriją ir pasakojimą“.
Vaidos ir Rolando Skaisgirių Kalėdinė eglutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)