Lietuvos pietiniame kurorte Kalėdiniai renginiai prasidės gruodžio 1 dieną, kai Gydyklų parke, šalia muzikinio fontano, 17 val. bus įžiebtas kalėdinių eglučių parkas. Kaip ir anksčiau, eglučių parką sukurs mieste veikiančios įmonės įstaigos ir organizacijos.

Tuo tarpu gruodžio 2 d. 17:30 val. miesto gyventojai ir svečiai kviečiami pasigrožėti įžiebiama eglute. Kaip teigia Druskininkų savivaldybė, šiais metais eglutė sieks 20 metrų ir taip pat kaip ir praeitais metais, bus papuošta auksinėmis girliandomis. Tiesa, eglutė bus papildyta naujais žaisliukais.

Na, o gruodžio 3 d., sekmadienį, vaikų džiaugsmui bus atidaryta prakartėlė su gyvomis avelėmis.

Šiais metais, kaip ir pernai, vieno populiariausių Lietuvos kurortų eglutę puoš karūna. Keletą dešimtmečių Druskininkai puošdavo gyvą eglę, augusią aikštėje, tačiau 2016-ųjų vasarą ta eglė smarkiai nukentėjo nuo vėtros ir buvo nupjauta. Jos vietoje pastatytas kūgio formos metalinis karkasas, kuris jau antrus metus iš eilės yra dengiamas eglių šakomis, lempučių girliandomis ir dekoracijomis.

Kurorto verslininkai Druskininkuose taip pat siūlo pasitikti ir Naujuosius metus. Lankytojai viliojami Disko ir Gangsterių vakarėliais, restoranai siūlo klausyti gyvos muzikos. Naujametę naktį čia organizuojamas ir šokių vakaras su legendine grupe Rondo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)