„Kalbėjome su žmonėmis, išgirdome daug nuomonių – vieniems patinka, kitiems nepatinka. Pastebėjome, kad dauguma nori prie eglės prieiti, nusifotografuoti. Tai pirmiausia eglę nuleidome ant žemės, nebeliko konstrukcijos, pasikeitė kompozicijos ir dabar eglė stovi ant žemės. Padidėjo tūriai ir dabar žmonės galės prieiti prie eglės. Aišku, dėl elektros laidų tvorelė bus, bet ji praktiškai nematoma“, - teigė Kauno eglės puošybą ir įžiebimo renginį organizavusios įmonės „Medusa concert“ direktorius Remigijus Knabikas.

Be to, eglutė papuošta papildomomis lemputėmis. Skaičiuojama, kad iš viso papildomai pakabinta apie 20 tūkst. tradicinių lempučių.

Tik po Kauno eglės įžiebimo DELFI kvietė išrinkti, kurio miesto – Vilniaus ar Kauno – eglė yra gražesnė. Apklausa sulaukė itin didelio dėmesio: savo nuomonę pareiškė 34,5 tūkst. skaitytojų. 71 proc. jų teigė, kad Vilniaus eglė jiems yra mielesnė širdžiai, o Kauno eglutę palaikė vos 29 proc.

Naujoji Kauno eglutė – DELFI nuotraukų galerijoje.

Prieš tai Kauno eglutė atrodė taip:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)