„Lapkričio mėnesį sulauksime svečių – iš Ispanijos atvyks Ryčio mama su mažuoju broliuku. Taip pat ir mano mama grįžta iš užsienio, todėl norėjome, kad namuose tvyrotų kalėdinė nuotaika, – šypsojosi šventinėmis nuotaikomis jau gyvenanti Laura. – Apskritai vos iškritus pirmam sniegui jau atsirado šventinė nuotaika, iš karto puoliau lipdyti sniego senį, kepiau kalėdinius sausainius, vakarais su Ryčiu žiūrime kalėdinius filmus... Man asmeniškai, kuo toliau tuo labiau tas Kalėdų laukimas darosi ypatingesnis, kai šalia yra tie žmonės, kurie šildo sielą.“

Eglutę Laura su Ryčiu puošė tradicinėmis, labiausiai Kalėdas atspindinčiomis spalvomis: raudona ir auksine. „Žaisliukus rinkomės pačius elementariausius, bet parduotuvėje radome ir senovinių, primenančių vaikystę, tokių stiklinių figūrėlių, tad įsigijome ir jų“, – vardijo L. Navikaitė.

Bet vien tik žibančia eglute šventinės dekoracijos nesibaigs. „Laukiame, kada atvyks Ryčio mama, ir papuoš mums židinį. Ji puiki dekoratorė, turi puikų skonį“, – komplimentų mylimojo mamai negailėjo Laura.

Ryčio Žvagulio ir Lauros Navikaitės Kalėdos

Mergina pasakojo, kad vaikystėje jai Kalėdos buvo ne ką mažiau stebuklingos, tačiau subrendus visiškai pasikeitė požiūris ir šventės vertybės. „Kai buvau vaikas, Kalėdų laukdavau dėl to, kad per jas ateina Kalėdų senis su maišu dovanų, – nusijuokė pašnekovė. – O dabar požiūris visai kitoks. Laimę juk teikia ne dovanos, o žmonės, su kuriais sėdi prie šventinio stalo. Laikui bėgant, norisi vis labiau grąžinti kalėdines tradicijas. Turbūt tai ženklas, kad metai pradėjo eiti greičiau.“

Pakilia nuotaika pokalbį bebaiginati Laura prasitarė, kad šios Kalėdos jų namuose bus kitokios: „Šie metai bus ypatingi tuo, kad Kalėdas kartu su Ryčiu švęsime mūsų namuose. Ir, žinoma, su mano šeima“.

Išties pora kartu gyventi pradėjo tik šių metų vasarą. Iki sprendimo apsigyventi kartu pora šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo tik kiek daugiau nei pusmetį, tačiau sutartinai tikino, kad sutikus reikiamą žmogų nėra ko delsti ir nė vienas šiuo žingsniu neabejojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)