Šventės metu susirinkusiuosius stebino magiškas fakyrų ir artistų ugnies šou, energingi čiuožėjų ant ledo pasirodymai. Mažuosius sveikino net 25 Kalėdų seneliai, smaližiai tradiciškai galėjo vaišintis Kalėdinėje dvaro cukrainėje, o jaukumą ir šilumą skleidė Kalėdų prakartėlė bei muzikinė Kalėdų pasaka.

Eglutės įžiebimo šventėje išskirtinę muziką susirinkusiesiams dovanojo Ramūno Difarto ir styginių pasirodymas „Gražiausia Šv. Kalėdų muzika“, o vakaro linksmybes buvo ruošiamasi baigti diskoteka ant ledo.

Ne tik šiandien, bet ir per visą šventinį laikotarpį, Raudondvario dvaras pasiruošęs stebinti šviesų instaliacijomis, kurios įvairiausiomis spalvomis nutviesks dvaro teritoriją. Taip pat veiks Kalėdų miestelis, kuriame bus galima įsigyti ne tik saldžiausių gardėsių, bet ir rankų darbo gaminių, puikiai tiksiančių norintiems nustebinti originaliomis kalėdinėmis dovanėlėmis savo artimuosius.

KTVICʼo ledainėje vyks „Radijo Tau“ kalėdinis karavanas“, kurio metu, visi norintys galės įrašyti savo kalėdinį sveikinimą, kuris bus transliuojamas radijo „Tau“ eteryje Kalėdų dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)