„Kalėdų šviesos miestu tapęs kurortas, šventinėmis spalvomis nušvitęs ryškiau, nei bet kada anksčiau, visą gruodį dovanos įsimintinus renginius bei išskirtinę kalėdinę nuotaiką“, - rašoma pranešime.

Kurorto Kalėdų eglė yra beveik 14 metrų aukščio, joje šviečia maždaug 20 tūkst. įvairaus tipo lempučių. Šventiniu laikotarpiu numatytomis valandomis Palangos Kalėdų eglė mirgės pagal muziką.

Kalėdiniu laikotarpiu nušvis ne tik centrinė kurorto aikštė, bet ir pagrindinės miesto gatvės - Palangos miesto erdves papuoš pirmą kartą Lietuvoje naudojamos šviečiančios tūrinės dekoracijos, atkartojančios sniego gniūžtės formą. Palangos gatvėse vyraus šiltai bei šaltai balta spalva.

„Norime džiugią Kalėdų naujieną į Kalėdų šviesos miestą atnešti kartu su šventinių papuošimų „premjera“, - sakė Palangos kultūros centro direktoriaus pavaduotojas Nerijus Stasiulis.

Kasmet prieš Kalėdas įspūdingai nušvintanti Palanga šiemet, baigdama Lietuvos kultūros sostinės metus, tamsiausiu metų periodu miestiečiams ir svečiams dovanos ne tik kaip niekad daug šviesos, bet ir didelę šventinių renginių puokštę.

Kalėdų eglės šeštadienį bus įžiebtos Vilniuje ir Kaune. Megzta kauniečių eglutė pretenduos į Gineso rekordų knygą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)